Skapa rätt förutsättningar inför er omstrukturering

I dagens föränderliga värld sker omstruktureringar alltmer frekvent inom organisationer för att kunna möta nya affärsmässiga/finansiella/juridiska förutsättningar eller för att optimera arbetssätt utifrån prestations- och kompetens-perspektiv. Oavsett skäl omstrukturerar vi för att utfallet ska gynna organisationen på kort eller lång sikt.

Innehåll:

 • Omstrukturering – en övergripande metod för flera scenarier
 • Skapa en framgångsrik strategi inför er omstrukturering
 • Våra tips för en lyckad omstrukturering

Ladda ner guiden

Fyll i formuläret för att få tillgång till formuläret

  Behöver du HR-stöd?

  Varmt välkommen att kontakta oss på Sweden HR group för att prata mer om hur våra HR-konsulter kan hjälpa er organisation. Lämna gärna dina kontaktuppgifter nedan, så återkommer vi till dig inom 24 timmar.

   Om Sweden HR group

   Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

   Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

   Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

   Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.