Stolta över vår kund Svenskt Tenn som tiofaldigar sin vinst, uppmärksammat av Dagens Industri. Och stolta över att få vara med och bidra till framgångssagan som deras outsourcade HR-funktion.

Sweden HR group har haft förmånen att jobba med Svenskt Tenn sedan 2015.

Såhär säger Maria Veerasamy om vårt samarbete.

 

Foto: Anna Ledin Wiren.

”Som en medelstor organisation med fler avtalsområden ser vi ett problem med att ha all den kompetens inhouse som behövs. Genom detta samarbete får vi alltid tillgång till kompetenta konsulter som hjälper oss med vad vi behöver just nu.

Det är väldigt enkelt att arbeta med Sweden HR group då vi alltid haft en nära kontakt med grundaren och ägaren Nanette Brink. De har god kunskap över de behov vi har och konsulterna förstår den företagskultur som måste representeras.

Vi har arbetat både operativt och strategiskt tillsammans. Exempelvis med att ta fram en gemensam ”mission” i bolaget, något vi kallar Svenskt Tenns kompass. Där har Sweden HR group drivit framtagandet av vår ”mission” genom ett antal workshops med representation från olika delar av bolaget. Detta har gjort att vi har en stark gemensam värdegrund som vi utgår ifrån och arbetar mot i vår vardag.

Vill du outsourca din HR-funktion eller behöver stöd i ett projekt? Vi skräddarsyr alltid en lösning efter ert behov.

Hör av dig direkt här eller läs mer om hur vi jobbar och våra vanligaste verksamhetsområden områden här.