Huvudsyftet med undersökningen var att skapa insikter kring organisatoriska- och personalrelaterade möjligheter och utmaningar organisationer i Sverige har haft under 2022, samt undersöka fokusområden för 2023.

Undersökningen riktade sig till personer i verksamhetsledande ställning samt personer inom HR/People and Culture-professionen.

I denna rapport sammanfattar vi resultatet av undersökningen och delar med oss av de insikter vi fått, bland annat utmaningar och möjligheter som HR står inför.

Ladda ner rapporten

Fyll i formuläret så skickar vi guiden till din e-post.

  Vill du prata med någon av våra konsulter?

  Vi som jobbar på Sweden HR group har lång erfarenhet av både operativa och strategiska HR-insatser. Lämna dina kontaktuppgifter nedan, så återkommer vi till dig inom 24 timmar.

   Vill du outsourca din HR-funktion, behöver kompletterande kompetens och/eller resurser till ditt befintliga HR-team eller behöver stöd i ett strategiskt projekt? Vi skräddarsyr alltid en lösning efter behov.

   Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 073-545 35 17 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

   Om Sweden HR group

   Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser.

   Vi skräddarsyr vårt tillvägagångssätt efter dina unika behov och affärsfas och har flexibiliteten att snabbt skala upp eller ner när det behövs.

   Vi arbetar i team, vilket ger våra kunder fördelarna med att ha en hel HR/People & Culture-avdelning till sitt förfogande – oavsett uppdragets storlek. Vår omfattande expertis och erfarenhet säkerställer att vi alltid fokuserar på affärsnyttan av de tjänster vi levererar.

   Som kund hos oss får du en stärkt organisation.