Årets NPS resultat 2024

Hög kundnöjdhet och NPS resultat

Vi är stolta över att presentera resultaten från vår senaste kundundersökning, där vi fick ett fantastiskt Net Promoter Score (NPS) på 78. Detta är ett tydligt bevis på det höga förtroende och den stora kundnöjdhet våra kunder känner för vårt arbete. Med en svarsfrekvens på 47 % representerar detta resultat en betydande del av våra kunders åsikter och upplevelser.

Stark kundnöjdhet och effektiv kommunikation

Förutom det höga NPS resultatet har våra kunder gett oss höga betyg för vårt samarbete och vår kommunikation. Med ett genomsnittligt betyg på 4,79 av 5 visar det att våra insatser för att upprätthålla tydlig och effektiv kommunikation har varit framgångsrika. Detta är avgörande för att säkerställa att våra projekt löper smidigt och att våra kunder känner sig hörda och stöttade genom hela processen.

Kommentarer från våra kunder

Vi har också fått en mängd kommentarer som belyser olika aspekter av vårt arbete som våra kunder uppskattar. Här är ett axplock av den feedback vi mottagit:

  • ”Uppskattar tydligheten och rationellt utan att tappa det emotionella värdet. Håller huvudet kallt och hjärtat varmt är svårt idag för chefer och att bolla med er har gjort ett stort bidrag till mig och management teamet till göra detta!”

  • ”Kunniga, professionella och lösningsorienterade. Och kul att jobba med.”

  • ”Duktiga medarbetare / bra kompetens”

  • ”Snabb och välformulerade svar.”

  • ”Snabb återkoppling, flexibilitet och bra service med skräddarsydd utbildning för en av våra anställda.”

  • ”Vi har upplevt att det har varit enkelt att ha dialog och att ni alltid funnits tillgängliga – viktigt när beslut behövs ta med snabba ryck. Tryggt med den starka kompetens ni har och projektet har flutit på smidigt och enkelt.”

Vår fortsatta strävan

Vi är djupt tacksamma för den positiva feedback vi har fått och ser det som en drivkraft att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster och HR-stöd till våra kunder. Vårt engagemang för att skapa starka organisationer kommer att förbli starkt. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla våra samarbeten och skapa ännu större värde för våra kunder.

På Sweden HR Group är vi dedikerade till att upprätthålla den höga standard som våra kunder förväntar sig och att ständigt förbättra våra tjänster baserat på deras värdefulla feedback. Tack för ert förtroende och samarbete – tillsammans bygger vi starka organisationer.

Hitta inspiration i vår blogg

Om Sweden HR group

Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser.

Vi skräddarsyr vårt tillvägagångssätt efter dina unika behov och affärsfas och har flexibiliteten att snabbt skala upp eller ner när det behövs.

Vi arbetar i team, vilket ger våra kunder fördelarna med att ha en hel HR/People & Culture-avdelning till sitt förfogande – oavsett uppdragets storlek. Vår omfattande expertis och erfarenhet säkerställer att vi alltid fokuserar på affärsnyttan av de tjänster vi levererar.

Som kund hos oss får du en stärkt organisation.