Under våren har Nanette Brink, Karolina Lilja och Göran Smedberg diskuterat om nya LAS i vår podcast. Det är ett ämne som engagerat många – vilket vi märkt i antal lyssningar och den fantastiska respons vi fått på våra avsnitt. I veckans poddavsnitt gästades vi av Veli-Pekka Säikkälä, avtalssekreterare på IF metall. Vi diskuterar IF metalls roll i förhandlingarna, deras syn på bemanningsdirektivet och om den nya arbetsrätten verkligen är modern och flexibel.

 

Lyssna in på det fortfarande högaktuella ämnet tillsammans med Nanette, Karolina och Göran i veckans poddavsnitt – vi finns på Spotify, Acast och där poddar finns.

swedenhrgroup_poddavsnitt_8

Vill du outsourca din HR-funktion, behöver kompletterande kompetens och/eller resurser till ditt befintliga HR-team eller behöver stöd i ett strategiskt projekt? Varmt välkommen till oss, vi anpassar alltid en lösning efter behov. 

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 08 – 400 261 88 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.