Under våren har vi på Sweden HR group fördjupat oss om arbetsrätt och nya LAS i vår podcast. Våra värdar, Nanette Brink, Karolina Lilja och Göran Smedberg, har med stor expertis och engagemang utforskat de nya förändringarna i LAS. Det är tydligt att detta ämne har fångat mångas intresse! Vilket vi kan se genom det ökande antalet lyssningar samt den fantastiska respons vi har fått på våra avsnitt.

I vårt senaste avsnitt har vi haft förmånen att välkomna Veli-Pekka Säikkälä som gäst, avtalssekreterare på IF Metall. Under avsnittet går vi djupare in på IF Metalls roll i förhandlingarna kring arbetsrättsliga frågor. Vi utforskar deras syn på bemanningsdirektivet och diskuterar om den nya arbetsrätten verkligen lever upp till kraven på modernitet och flexibilitet.

Lyssna in på det fortfarande högaktuella ämnet tillsammans med Nanette, Karolina och Göran i veckans poddavsnitt – vi finns på Spotify, Acast och där poddar finns.

Behöver du stöd inom arbetsrätt?

Välkommen att ta kontakt med oss redan idag så att vi kan diskutera dina frågor och behov på bästa sätt. Läs mer om hur vi jobbar här.

    Om Sweden HR group

    Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning. En förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser.

    Vi skräddarsyr vårt tillvägagångssätt efter dina unika behov och affärsfas och har flexibiliteten att snabbt skala upp eller ner när det behövs. Vi arbetar med B2B i alla typer av branscher; offentlig sektor, bank/finans, detaljhandel, e-handel, serviceindustri, tech – för att nämna några.

    Vi arbetar i team, vilket ger våra kunder fördelarna med att ha en hel HR/People & Culture-avdelning till sitt förfogande – oavsett uppdragets storlek. Vår omfattande expertis och erfarenhet säkerställer att vi alltid fokuserar på affärsnyttan av de tjänster vi levererar. Som kund hos oss får du en stärkt organisation.