Nu är det nära! Det är hög tid att forma en post-corona strategi! Så, hur organiserar vi arbetet framöver? Vad kan vi lära av Gig-plattformsbolagen? Vilka effekter får det på anställningsformer och HR-områden?

Clubhouse

På fredag 28 maj kl 12:30 är det dags för det andra samtalet i serien ”Nanette Brink med HR-vänner” på Clubhouse på temat Gig-ekonomins framfart & effekter.

Sweden HR Groups VD, Nanette Brink kommer tillsammans med Jacob Rudbäck, grundare & VD på Gig-plattforms bolaget Yepstr, och vår HR & organisationskonsult Sanna Schönwell prata om pandemi-potential, Gig-ekonomins framfart & effekter och vad vi kan lära av detta när vi planerar för hur vi ska organisera arbete post-corona.

Jacob har på ett banbrytande sätt arbetat med nya anställningsformer och delvis ritat om arbetsmarknaden för unga, vilket fått stor uppmärksamhet i debatten. Allt detta detta ska bli riktigt intressant att prata om. Samtalet modereras av Emma Wincrantz.

Kom och var med, lyssna in och spendera lunchen (eller lunchpromenaden) tillsammans med oss!

Tid: Fredag 28 maj kl 12:30-13:00

Plats: Clubhouse (iPhone & Android). 

Delta: Via denna länk https://www.joinclubhouse.com/event/xjkYJNjN

Eller följ Nanette Brink på Clubhouse, så dyker eventet ”Nanette Brink med HR-vänner #2 Gig-ekonomins framfart” upp i din kalendervy i appen.

Vill du outsourca din HR-funktion, anlita en interim HR eller behöver du stöd i ett projekt? Vi skräddarsyr alltid en lösning efter behov. 

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 08 – 400 261 88 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.