I veckans poddavsnitt får vi lyssna in Nanette, Karolina och Görans diskussioner om biskopens avkragning. Vad hände egentligen med biskopens avkragning? Hur hanterade Svenska kyrkan situationen och hur kan avkragning kopplas till läkarlicens och körkort?

Det mediepåslag som situationen fick skapade många rubriker och Svenska kyrkan står nu med en biskop utan möjlighet att utföra sitt arbete. Ska man omplacera, säga upp, eller ta till med andra medel? 

Detta och mycket mera kan ni lyssna på i veckans poddavsnitt.

SwedenHRgroup_Podcast_3

Vill du outsourca din HR-funktion, behöver kompletterande kompetens och/eller resurser till ditt befintliga HR-team eller behöver stöd i ett strategiskt projekt? Varmt välkommen till oss, vi anpassar alltid en lösning efter behov. 

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 08 – 400 261 88 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.