John kommer senast från Save by Solar där han var HR ansvarig och arbetade både operationellt och strategiskt – med ledarskapet, kulturen och organisationsfrågor. Han har byggt upp HR plattformen för företaget och varit med i resan från startup till idag 60–70 anställda. Vi är så glada att John nu har börjat i vårt interna konsultteam!

Vad fick dig att börja på Sweden HR group?

Dels för att fortsätta utvecklas personligen och i min kompetens inom HR. Jag tycker också det är väldigt inspirerande med Sweden HR groups vilja att driva HR frågan och agendan i organisationer och få företag och organisationer att växa genom att jobba affärsdrivet inom HR.

Om du skulle beskriva Sweden HR group med tre ord, vilka ord hade det varit?

Det är svårt att bara välja tre ord för att beskriva Sweden HR group, men jag skulle säga några som verkligen sticker ut är inspirerande, affärsdrivet och kompetent.

.

Vill du outsourca din HR-funktion, behöver kompletterande kompetens och/eller resurser till ditt befintliga HR-team eller behöver stöd i ett strategiskt projekt? Varmt välkommen till oss, vi anpassar alltid en lösning efter behov. 

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 08 – 400 261 88 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.