Charlotte Hoflin är ny vd för Sweden HR group sedan 1 februari. Läs intervjun där Charlotte får berätta om sig själv och sina tankar kring Sweden HR groups framtid.

swedenhrgroup_charlotte hoflin

Vem är Charlotte? Berätta lite om din bakgrund.

Jag är en erfaren chef och ledare och har arbetat inom olika typer av områden men alltid med fokus på att skapa konkurrenskraftiga verksamheter. Arbetet har alltid varit både strategiskt och operativt. Jag har gedigen erfarenhet av kundrelationer, konsultverksamhet och rekrytering. Innan jag kom till Sweden HR group jobbade jag som vd på Poolia Finance.

 

Vad driver dig?

Jag drivs och motiveras av ett lönsamt affärsresultat och av att arbeta tillsammans i grupp. Jag har en passion för att bygga goda relationer, samarbeten och effektiva organisationer. Mitt mål framöver är att fortsätta utvecklas tillsammans med kollegorna och våra kunder på Sweden HR group

 

Vad fick dig att tacka ja till jobbet som vd på Sweden HR group?

Sweden HR group har en väl utvecklad affärsplan och erbjuder våra kunder en riktigt spännande helhetslösning som kan skruvas till att bli ännu bättre – och det finns så mycket potential och kompetens inom företaget.

 

Vi erbjuder en fantastisk lösning till våra kunder. Alla våra kunder får fördelarna av en hel HR-funktion som arbetar affärsnära och tillsammans mot gemensamma mål. I ett och samma uppdrag får våra kunder flera personers olika specialistkompetenser, oavsett om det är ett mindre eller större uppdrag. Det är en riktigt häftig och läcker helhetslösning och det var det som fick mig att söka hit.

 

Hur kommer du att leda Sweden HR group in i framtiden?

Jag vågar hävda att medarbetarna är företagets viktigaste resurs. Detsamma gäller här. Utan alla fantastiska medarbetare är Sweden HR group ingenting. Det är de som gör jobbet och utgör den centrala delen i verksamheten. Min ambition är att fortsätta utveckla Sweden HR group framåt och behålla den kultur vi har i takt med att vi växer.

 

För att leda Sweden HR group in i framtiden och vara i framkant när det kommer till HR och organisationsutveckling behöver vi även ha en gedigen kompetensutvecklingsstrategi. Vi behöver fortsatt ha flertalet spetskompetenser inom teamet för att ha den bredd vi erbjuder våra kunder. Detta gör att det ställs höga krav på våra medarbetare – både nu och i framtiden.

 

Tack för ett trevligt samtal Charlotte!

Tack själv – jag är glad att vara här och ser fram emot att vara en del av Sweden HR groups resa framöver.

Vill du outsourca din HR-funktion, behöver kompletterande kompetens och/eller resurser till ditt befintliga HR-team eller behöver stöd i ett strategiskt projekt? Varmt välkommen till oss, vi anpassar alltid en lösning efter behov.

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 073-519 59 01 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser.

Vi skräddarsyr vårt tillvägagångssätt efter dina unika behov och affärsfas och har flexibiliteten att snabbt skala upp eller ner när det behövs.

Vi arbetar i team, vilket ger våra kunder fördelarna med att ha en hel HR/People & Culture-avdelning till sitt förfogande – oavsett uppdragets storlek. Vår omfattande expertis och erfarenhet säkerställer att vi alltid fokuserar på affärsnyttan av de tjänster vi levererar.

Som kund hos oss får du en stärkt organisation.