Resilienta organisationer

En rapport från Sweden HR group

Ladda ner vår rapport

För att förstå vad som gör organisationer resilienta och hur vi tar oss an förändringar har vi på Sweden HR group frågat över 200 ledare (c-level) från Sverige och Tyskland.

Undersökningen genomfördes under december månad 2023 och är resultatet av ett samarbete mellan Sweden HR group och Nordic Minds GmbH.

Ladda ner rapporten och upptäck:

 • Hur redo är organisationer för förändring?
 • Hur bygger vi resilienta organisationer?
 • Hur agerar ledare i kriser?
 • Vilka lärdomar tar organisationer med sig från tidigare kriser?

Ladda ner rapporten här

  Om Sweden HR group

  Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser.

  Vi skräddarsyr vårt tillvägagångssätt efter dina unika behov och affärsfas och har flexibiliteten att snabbt skala upp eller ner när det behövs.

  Vi arbetar i team, vilket ger våra kunder fördelarna med att ha en hel HR/People & Culture-avdelning till sitt förfogande – oavsett uppdragets storlek. Vår omfattande expertis och erfarenhet säkerställer att vi alltid fokuserar på affärsnyttan av de tjänster vi levererar.

  Som kund hos oss får du en stärkt organisation.