Att ha en HR-avdelning med bred kompetens som hanterar både operativa och strategiska organisationsfrågor är en viktig grund för att lyckas med sin verksamhet. Många bolag har utmaningar med att optimera sitt HR arbete. Särskilt mindre och medelstora företag som saknar interna resurser och specialiserad kunskap. Mot bakgrund av den mångfasetterade kompetens som krävs för att driva en kvalificerad HR-funktion är det därför ofta fördelaktigt att outsourca HR-funktionen.

rekrytering

På Sweden HR group utmanar vi den traditionella synen på outsourcing och erbjuder en anpassad och integrerad HR-lösning för att maximera företagens potential. Vi erbjuder en hel HR-funktion som är anpassad efter kundens specifika behov.

Fördelar med att outsourca HR-funktionen:

  • Ni får både bred och djup kompetens inom HR. Den främsta fördelen med att outsourca HR-funktionen är att ni samlar flera kompetensområden inom en och samma funktion. Då vi alltid arbetar teambaserat i vår outsourcinglösning kan ni som kund dra nytta av flera personers kompetenser. Både strategiska och operativa kunskaper.
  • En outsourcad lösning är alltid anpassad efter kundens specifika behov. Vi kan skala upp eller ner för att möta förändrade krav och förväntningar hos våra kunder. Detta innebär att vi kan erbjuda en outsourcad HR-funktion på mellan 10–100% beroende på kundens behov.
  • En viktig faktor för att den outsourcade HR-funktionen ska vara framgångsrik är förmågan att snabbt integreras i verksamheten. Det kräver erfarna och kompetenta konsulter som är mycket anpassningsbara. Våra konsulter kan snabbt anpassa sig till våra kunders verksamhetsbehov och skapar på så sätt en kostnadseffektiv och produktiv lösning.

Är ni nyfikna på att veta mer om hur ni kan outsourca er HR-funktion? Tveka inte att ta kontakt med oss – så berättar vi mer!

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 073-519 59 01 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Läs mer om våra HR-konsulter

Om Sweden HR group

Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser.

Vi skräddarsyr vårt tillvägagångssätt efter dina unika behov och affärsfas och har flexibiliteten att snabbt skala upp eller ner när det behövs.

Vi arbetar i team, vilket ger våra kunder fördelarna med att ha en hel HR/People & Culture-avdelning till sitt förfogande – oavsett uppdragets storlek. Vår omfattande expertis och erfarenhet säkerställer att vi alltid fokuserar på affärsnyttan av de tjänster vi levererar.

Som kund hos oss får du en stärkt organisation.