En mängd olika rapporter, både från bland andra McKinsey och KPMG, har visat att majoriteten av alla fusioner och förvärv tyvärr misslyckas, eller inte får den effekt man har planerat för. Detta för att man ofta förbiser att ta hänsyn till kultur. Vi har identifierat ett antal framgångsfaktorer för att lyckas med kulturarbetet. Ladda ner vår kostnadsfria guide – kultur vid förvärv för att ta del av våra tips.

guide_kultur_swedenhrgroup

Står ni inför ett planerat företagsförvärv och behöver kompletterande kompetens och/eller resurser för att analysera företagskulturen, eller hjälp med andra strategiska projekt? Varmt välkommen till oss – vi anpassar alltid en lösning efter era specifika behov.

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 073-519 59 01 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.