Vad är det som gäller egentligen? Vi hjälper dig att förstå arbetsgivarens möjligheter och skyldigheter när det gäller vaccinationsläget. En viktig del i arbetet med att sätta er organisations post-covid strategi.

Lyssna in på vårt kostnadsfria webinar där vi på Sweden HR group tillsammans med advokat Göran Smedberg svarar på era frågor på detta högst aktuella ämne där både politiker och arbetsgivarorganisationer just nu sliter sitt hår i sina försök att tolka olika lagar och inte snubbla över orden.

Vi har samlat de frågor som vi får dagligen och det kommer finnas möjlighet att ställa frågor live i chatten under webinaret.

Anmäl dig här på Linkedin så skickar vi en bekräftelse och sändningslänk till dig via mail

Datum: Onsdag 13 oktober 2021
Tid: 08:30-09:30
Plats: Digitalt – Anmäl dig här

Varmt välkomna!

Kort om talarna:

Göran Smedberg är advokat på Astra Advokater i Stockholm. Göran har arbetat med arbetsrättsliga frågor sedan 1990. Han agerar även som privat och offentlig försvarare i brottmål som gäller arbetsmiljöbrott. Göran anlitas ofta som föreläsare och utbildare inom arbetsrätt både på den privata och offentliga sektorn

Nanette Brink är grundare, VD och konsult på Sweden HR group – ett konsultföretag inom organisations- och HR-relaterade områden. Nanette är dagligen rådgivare till företagsledare i frågor kring organisationsutveckling och strategisk HR.

Hon har en gedigen erfarenhet som HR-chef/HR-direktör i bolag i både Sverige och internationellt. Nanette får dagligen frågor om vilka krav arbetsgivare kan ställa på anställda gällande vaccinering.

Karolina Lilja har lång och bred HR, ledar- och förändringsledningserfarenhet från olika branscher inom IT, Rekrytering, Finans, Säkerhet, Förlag och har jobbat mycket i internationella företag. Hon är väl förankrad i arbetsrätten och facklig samverkan med fokus på chefsstöd, ledarutveckling och utbildning

Behöver ni hjälp med er post-covid strategi?

Vi är experter på HR & organisationsutveckling och hjälper er att ta fram er post-covid strategi efter ert specifika behov. Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 08 – 400 261 88 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.