Varje år genomför vi en kundundersökning för att se hur nöjda våra kunder är med oss som företag, våra tjänster och vår leverans. Det ger oss viktig feedback för att fortsätta utvecklas och ständigt förbättras.

 

Vårt NPS score hamnade i år på 81 – vilket gör oss otroligt stolta. Detta visar på att de flesta av våra kunder utan att tveka skulle rekommendera Sweden HR group till en vän eller kollega. Vi är oerhört glada och stolta över årets resultat!

swedenhrgroup_nps

En viktig punkt i vår kundundersökning är att veta hur våra kunder upplever samarbetet med oss på Sweden HR group. Vi får ett snittbetyg på 4,76 av 5 – när de besvarar frågan ” Hur väl tycker du att samarbetet och kommunikation med Sweden HR group fungerar/har fungerat?”

 

När våra kunder besvarar frågan ”Hur väl motsvarar vår leverans dina förväntningar?” ger de oss ett snittbetyg på 4,57 av 5. Detta gör oss stolta!

 

När vi frågar våra kunder vad som har varit bra, beskriver de bland annat:

”Sweden HR group är unika i sitt erbjudande, med både bredd och djup.”

”Professionella! Kunniga! Snabba”

”HR kompetensen har varit superbra och konsulterna vi fått till oss har varit väldigt trevliga. Tar tag i de tuffa frågorna.”

”Samarbetet stöttar ___ i rätt riktning”

”Lyhördheten, energin och förmågan att hitta enkla lösningar”

”Grymt trevliga, lyhörda och kompetenta.”

”Mycket proffsiga människor, snabba att återkoppla. Har alltid en lösning. Pålästa och inspirerande.”

”Snabbt svar, kvalité i leverans och trevlig professionellt bemötande.”

Vill du outsourca din HR-funktion, behöver kompletterande kompetens och/eller resurser till ditt befintliga HR-team eller behöver stöd i ett strategiskt projekt? Varmt välkommen till oss, vi anpassar alltid en lösning efter behov.

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 073-519 59 01 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.