Bli mer framgångsrika genom att utveckla ett tillitsfullt ledarskap

Under denna minst sagt exceptionella period har det förmodligen inte undgått någon att förändring ställer höga krav på dig som ledare. Det är komplext att leda när förutsägbarheten för det som kommer att ske är låg och enigheten om hur vi ska lösa det, också är låg. Vilket det har varit under en längre tid. För att leda i en komplex vardag behöver du helt nya verktyg än vad du behövde innan, när du kunde luta dig mot tidigare resultat och ”sanningar”. En förutsättning för att du ska få med dig teamet, ta till vara på allas olika potential, fatta tydliga beslut och skapa självledarskap när omvärlden och förutsättningar förändras snabbt – är en grund av tillit.

Sweden HR Group utbildar ledare och ledningsgrupper i tillitsfullt ledarskap.

All forskning visar att ju högre tillit en organisation mäter desto mer framgångsrika blir de. Tillit är lönsamt både för individen och för företaget. Sweden HR Group erbjuder en start och en grund för ert arbete genom en interaktiv workshopserie, som lutar sig mot evidensbaserad forskning med olika typer av övningar. Upplägget skräddarsyr vi efter era behov.

Bland annat får ni detta

 • Teoretisk grund
  Evidensbaserad forskning och fakta
 • Praktiska övningar
  Möjlighet att träna på verkliga situationer om hur du visar och skapar tillit
 • Verktygslåda
  En verktygslåda för att leda ditt team med feedback, kommunikationsplan och övningar
 • Självutveckling
  Du utvecklar dina egna beteenden som gynnar ditt ledarskap – en plan för hur du ska utvecklas i vardagen

Vill ni veta mer? Kontakta Nanette Brink HÄR eller på +46 735 19 59 01 så berättar hon mer om hur vi kan skräddarsy en workshop-serie till er.  

Vill du outsourca din HR-funktion, anlita en interim HR eller behöver du stöd i ett projekt? Vi skräddarsyr alltid en lösning efter ert unika behov.

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 08 – 400 261 88 så bokar vi upp ett möte för att lyssna in era behov.

Sweden HR Group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations- och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande. ​

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras. ​

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.