I avsnitt 19 av Sweden HR groups podcast fick vi en intressant lyssnarfråga om kollektivavtal. Nanette, Karolina och Göran tar upp värdet och begränsningarna med att teckna kollektivavtal, och bjuder på flera intressanta perspektiv för både arbetsgivare och anställda. Det blev intressanta diskussioner och var ett lärorikt avsnitt.

Behöver du arbetsrättsligt stöd, hjälp att jämföra kollektivavtal eller annat HR-relaterat stöd? Varmt välkomna att kontakta oss. Vi skräddarsyr alltid en lösning efter ert behov.

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 073-545 35 17 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår omfattande expertis och erfarenhet säkerställer att vi alltid fokuserar på affärsnyttan av de tjänster vi levererar. Som kund hos oss får du en stärkt organisation.