Under våren har hyvling varit ett omdiskuterat ämne. Framförallt då ett av Sveriges största företag har hyvlat sysselsättningsgraden för upp emot 1500 anställda. Någonting som skapat stor uppmärksamhet i media. Men hur går hyvling egentligen till i praktiken och vad innebär det rent konkret? Detta diskuterar och klargör Nanette, Karolina och Göran i veckans podcast avsnitt.

Behöver du arbetsrättsligt stöd eller hjälp i en omstrukturering? Varmt välkomna att kontakta oss. Vi skräddarsyr alltid en lösning efter ert behov.

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 073-545 35 17 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår omfattande expertis och erfarenhet säkerställer att vi alltid fokuserar på affärsnyttan av de tjänster vi levererar. Som kund hos oss får du en stärkt organisation.