Under flera års tid har Sweden HR group och Hjärt-Lungfonden haft ett nära och framgångsrikt samarbete. Samarbetet tog sin början när Hjärt-Lungfonden befann sig i en tillväxtfas och insåg behovet av att förstärka sina HR-processer. En av våra kollegor, Sanna Schönwell, har spelat en av flera betydande roller i detta samarbete. Vi rekommenderar att du tar dig tid att lyssna på intervjun där Sanna samtalar med Kristina Sparreljung, generalsekreterare på Hjärt-Lungfonden, för att få en inblick i deras professionalisering av HR.

Vill du läsa mer om samarbetet med Hjärt-Lungfonden?

Tillsammans har vi kunnat driva ett framgångsrikt samarbete som gett resultat i verksamheten.

Är du i behov av HR-relaterat stöd?

Vi som jobbar på Sweden HR group har lång erfarenhet av både operativa och strategiska HR-insatser. Lämna dina kontaktuppgifter nedan, så återkommer vi till dig inom 24 timmar.

    Om Sweden HR group

    Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser.

    Vi skräddarsyr vårt tillvägagångssätt efter dina unika behov och affärsfas och har flexibiliteten att snabbt skala upp eller ner när det behövs.

    Vi arbetar i team, vilket ger våra kunder fördelarna med att ha en hel HR/People & Culture-avdelning till sitt förfogande – oavsett uppdragets storlek. Vår omfattande expertis och erfarenhet säkerställer att vi alltid fokuserar på affärsnyttan av de tjänster vi levererar.

    Som kund hos oss får du en stärkt organisation.