I veckans podcastavsnitt pratar vi om omorganisation med fokus på kompetensväxling. Hur kan företag agera när den interna kompetensen inte längre matchar affärskraven, vad är det som gäller vid omplacering och hur ser man till att den interna kompetensen ständigt är aktuell för verksamheten? Det och mycket mer diskuterar Nanette, Karolina och Göran i veckans avsnitt.

Bland annat diskuterar vi skillnader som finns att ta hänsyn till beroende på om man jobbar i en organisation med eller utan Kollektivavtal.

Arbetsrätten är en sak – men det handlar om att bygga kompetens löpande. Det gäller att vi som chefer och ledare bygger grunden från början för att undvika att hamna i situationer där vi står med bristande kompetens i verksamheten. Att arbeta strukturerat med ledarskap, Talent management och Upskil & Reskill är några faktorer som stärker kompetensen i organisationen.

swedenhrgroup_avsnitt 11_podcast

Behöver du kompletterande kompetens och/eller resurser till ditt befintliga HR-team eller hjälp att kompetenssäkra er verksamhet? Varmt välkommen till oss, vi anpassar alltid en lösning efter behov.

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 08 – 400 261 88 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.