Vi befinner oss i en utmanande tid. Omstruktureringar sker alltmer frekvent inom organisationer för att kunna möta nya affärsmässiga/finansiella/juridiska förutsättningar eller för att optimera arbetssätt utifrån prestations- och kompetens-perspektiv. Oavsett skäl omstrukturerar vi för att utfallet ska gynna organisationen på kort eller lång sikt.

På webinariet kommer vi att gå igenom:

✔️ Praktiska tips – Hur förbereder man sig inför en omstrukturering?
✔️ Strategi – Hur säkerställer jag att utfallet blir enligt önskat resultat?
✔️ Juridiska riktlinjer – Hur ska jag förhålla mig till lagar och regler vid en omstrukturering?

Boka din plats nu och ta chansen att ställa dina egna frågor som besvaras i slutet av webinaret!

Vi ser fram emot att träffa er alla ”virtuellt” snart. Varmt välkomna!

Kort om talarna

Nanette Brink är grundare, VD och konsult på Sweden HR group. Nanette är dagligen rådgivare till företagsledare i frågor kring organisationsutveckling, strategisk HR och förändringsledning. Hon har en gedigen erfarenhet som HR-chef/HR-direktör i bolag i både Sverige och internationellt.

 

Kristina Mörk arbetar idag som senior HR & organisational development consultant och har arbetat i olika branscher som HR-chef/HR-direktör. Hon arbetar dagligen med strategiska organisations och HR-relaterade frågor och har en gedigen erfarenhet av affärsnära utvecklingsarbete inom People & Culture-området.

 

Mathilda Welin Brook arbetar idag som HR and Organisational development consultant och har över 10 års erfarenhet som HR chef och specialist från flertalet branscher, både på nordisk och global nivå. Mathilda har deltagit och drivit en mängd organisatoriska förändringsprocesser med fokus på att möjliggöra önskat förändringsresultat för organisationen samt säkerställa att förändringsresan blir så bra som möjligt för chefer och medarbetare.

 

Vanliga frågor kring webinariet

Fråga; Jag har inte fått något mail med bekräftelse, information eller länk till webinar?

Efter utförd anmälan kommer du få ett par olika mail från oss, se nedan. Om du inte har fått nämnda mail på utsatt tid ber vi dig i första hand kontrollera att mailet inte fastnat i er skräppost.

  1. Du kommer efter anmälan få ett generellt mail där vi bekräftar din anmälan. Om du inte mottagit bekräftelse-mailet senast 4 timmar efter utförd anmälan ber vi dig kontrollera att vårt mail inte hamnat i din skräppost. Annars kontakta oss så kan vi manuellt verifiera anmälan.
  2. Ungefär två dagar före webbinariet skickar vi sedan ut länken med vilken du ansluter till webbinariet. Om du inte mottagit detta mail senast 1 dag innan webbinariet ber vi dig att kontakta oss så kan vi skicka ut denna information till dig på nytt.

 

Fråga; Vilka verktyg behöver jag som deltagare för att delta i ett webinar arrangerat av Sweden HR group?

Du behöver en dator med internet-åtkomst och en webbläsare.

Vi använder en teknisk plattform som heter Teams. För att delta i ett webbinarium klickar du på en anslutningslänk i ett mail från oss. Därefter kan du ansluta.

Behöver du kompletterande kompetens och/eller resurser till ditt befintliga HR-team eller behöver stöd i en omstrukturering? Varmt välkommen till oss, vi anpassar alltid en lösning efter behov.

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 073-519 59 01 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.