Nu är det nära! Det är hög tid att forma en post-corona strategi! Hur leder vi och skapar gemenskap för team som består av anställda och giggare? Hur gör man på riktigt? Är alla med och påverkar lika mycket? Uppstår hierarki med blandade former av anställning? Detta och andra frågeställningar kopplat till ledarskap, kultur och gig-ekonomi kommer vi att prata om i nästa Clubhouse-samtal, 18:e juni!

Nanette-Emma-Emelie

På fredag 18:e juni kl 12:15 är det dags för det tredje samtalet i serien ”Nanette Brink med HR-vänner” på Clubhouse. Vårt förra samtal fokuserad kring vad vi kan lära av Gig-plattformsbolagen för att organisera arbete. Nu kommer vi att fokusera på kultur och hybridledarskap.

Sweden HR Groups VD, Nanette Brink kommer tillsammans med Emelie Fågelstedt, grundare och Future of Work Strateg på Svenska Nomader, att prata om hur vi leder och skapar gemenskap i team som består av både giggare och anställda.

Emelies bolag Svenska Nomader är ett community för giggare och plattform där individer, företag och samhälle kan mötas för att diskutera och samskapa kring morgondagens arbetsmarknad. Emelie är en stark röst i debatten om framtidens arbetsmarknad och ofta citerad i pressen.

Det ska bli riktigt intressant att prata om detta med Emelie. Samtalet modereras av Emma Wincrantz.

Kom och var med, lyssna in och spendera lunchen tillsammans med oss!

Tid: Fredag 18:e juni kl 12:15-12:45

Plats: Clubhouse (iPhone & Android). 

Delta: Via denna länk https://www.clubhouse.com/event/mglbdgyE

Eller följ Nanette Brink på Clubhouse, så dyker eventet ”Nanette Brink med HR-vänner #3 Gig-ekonomins framfart” upp i din kalendervy i appen.

Vill du outsourca din HR-funktion, anlita en interim HR eller behöver du stöd i ett projekt? Vi skräddarsyr alltid en lösning efter behov. 

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 08 – 400 261 88 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.