Pressmeddelande 2023-05-22

Sweden HR group, en ledande konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture, befinner sig i en expansiv fas. Tidigare i år tillsattes Charlotte Hoflin som VD. Tidigare VD och grundare till bolaget, Nanette Brink, gick då över till en operationell roll och som arbetande styrelseordförande. Som ett nästa steg tillsätter bolaget två nya styrelseledamöter.

Emelie Gessner Gozzi och Tobias Thalbäck

Sweden HR group startades 2012 och erbjuder HR operationellt stöd samt HR strategiska utvecklingsinsatser. Kundbasen finns inom en mängd olika branscher såsom bank och finans, detaljhandel, tech och serviceindustri, både inom privat och offentlig sektor. Företaget befinner sig i en expansiv fas med stort fokus på tillväxt. Som en del av tillväxtresan kommer Sweden HR group tillsätta två externa styrelseledamöter.

 

Emelie Gessner Gozzi och Tobias Thalbäck kommer den 1 juli 2023 på årsstämman att bli invalda som externa styrelseledamöter och ämnar tillföra nya perspektiv och kompetenser i syfte att driva fortsatt tillväxt.

 

Emelie Gessner Gozzi är en erfaren marknadsföringschef vars främsta styrka ligger i att driva betydande intäktstillväxt genom datadriven utveckling av varumärkeskapital, empatisk effektivisering av organisationsstruktur med enhetliga marknadsförings- och kommunikationskampanjer med fokus på värdedrivande mål. Med en dokumenterad historia av framgång inom både B2C och B2B har hon utvecklat en stark kunskap vad gäller strategier för varumärkespositionering, leadsgenerering med tillhörande strategier, ledarskap, detaljhandel, B2B, hantering av kundrelationer samt mediestrategi.

 

Tobias Thalbäck har arbetat både operationellt och strategiskt med tillväxtbolag i över 15 år. Han har en gedigen erfarenhet inom företagsledning, försäljning och marknadsföring – framför allt i SaaS-branschen i Norden och DACH-regionen. Tidigare har han haft uppdrag som VD för streamingbolaget Solidsport AB och undersökningsbolaget Netigate AB. De senaste åren har han även suttit i styrelsen för Brilliant Future AB som är noterat på First North.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Nanette Brink

Grundare och styrelseordförande Sweden HR group.

nanette.brink@swedenhrgroup.se
073-519 59 01

Om Sweden HR group

Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser.

Vi skräddarsyr vårt tillvägagångssätt efter dina unika behov och affärsfas och har flexibiliteten att snabbt skala upp eller ner när det behövs.

Vi arbetar i team, vilket ger våra kunder fördelarna med att ha en hel HR/People & Culture-avdelning till sitt förfogande – oavsett uppdragets storlek. Vår omfattande expertis och erfarenhet säkerställer att vi alltid fokuserar på affärsnyttan av de tjänster vi levererar.

Som kund hos oss får du en stärkt organisation.