Vi på Sweden HR group har haft förmånen att arbeta med många olika bolag i olika branscher med fokus på kompetens- och prestationsoptimering (Talent management). Vi har skapat en guide som inkluderar vilka beståndsdelar som bör vara på plats. Samt våra tips för att lyckas med er talent managementstrategi.

Talent management syftar till att säkerställa att organisationen över tid har rätt kompetens vid rätt tidpunkt. Kompetens innefattar förutom rollspecifik och teknisk kompetens, även kulturell kompetens för att fortsatt kunna utveckla affären och säkra konkurrenskraften. Medarbetare som jobbar på bolag med en bra talent managementstrategi får ökat engagemang och lojaliteter till bolaget. Det vill säga att förmågan att behålla duktiga medarbetare stärks. Bolag med en fungerande talent managementprocess får således det bästa av två världar.

Vill du få inblick i Talent management och säkra er kompetens-och prestationsoptimering? Samt behålla duktiga medarbetare och säkra er kompetenskraft? Då ska du ladda ner vår kostnadsfria guide för att få värdefulla tips och förutsättningar.

Så lyckas du med din kompetens och prestationsoptimering

Vill ni ha hjälp att utveckla organisationen, behöver ni kompletterande kompetens och/eller resurser för att säkerställa ert företags attraktions- och konkurrenskraft, eller hjälp med er talent managementstrategi? Varmt välkommen till oss, vi anpassar alltid en lösning efter era specifika behov.

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 08 – 400 261 88 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.