Guide: People & Culture

Sweden HR group har förmånen att jobba med många företag i stark tillväxt med fokus på de operativa och strategiska HR-frågorna, som ofta går under benämningen People & Culture. Vi kommer ofta in när företaget hunnit bli cirka 30 eller fler anställda och tillväxten och rekryteringen går då ofta i en rasande fart. I den här guiden har vi samlat de vanligaste felstegen som företag gör i stark tillväxt som enkelt går att undvika.

Innehåll:

 • Fördelarna med att arbeta med professionell HR
 • De vanligaste felstegen som företag gör i stark tillväxt som enkelt går att undvika.
 • Förutsättningar för att lyckas med sitt HR-arbete
 • Sammanfattning

Ladda ner guiden

Fyll i formuläret så skickar vi guiden till din e-post.

  Behöver du HR-stöd?

  Varmt välkommen att kontakta oss på Sweden HR group för att prata mer om hur våra HR-konsulter kan hjälpa er organisation. Lämna gärna dina kontaktuppgifter nedan, så återkommer vi till dig inom 24 timmar.

   Vill du outsourca din HR-funktion, behöver kompletterande kompetens och/eller resurser till ditt befintliga HR-team eller behöver stöd i ett strategiskt projekt? Varmt välkommen till oss, vi anpassar alltid en lösning efter behov.

   Läs mer

   Om Sweden HR group

   Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser.

   Vi skräddarsyr vårt tillvägagångssätt efter dina unika behov och affärsfas och har flexibiliteten att snabbt skala upp eller ner när det behövs.

   Vi arbetar i team, vilket ger våra kunder fördelarna med att ha en hel HR/People & Culture-avdelning till sitt förfogande – oavsett uppdragets storlek. Vår omfattande expertis och erfarenhet säkerställer att vi alltid fokuserar på affärsnyttan av de tjänster vi levererar.

   Som kund hos oss får du en stärkt organisation.