”Pandemin är inte på något sätt över, men fler och fler inser att de måste ”sadla medan de rider” där många företag nu ställer om sin verksamhet till ett nytt normalläge, framförallt i frågor som rör organisation och kompetens.” 

Vilka är vi på Sweden HR Group? – genom en serie av konsultporträtt kommer du att lära känna oss bättre! Här får ni lära känna Sweden HR Groups VD och grundare, Nanette Brink som har lång erfarenhet av HR chefsroller från en mängd olika företag, branscher och länder.

Vad jobbar du med just nu?

Just nu är jag delaktig i ett större kundprojekt där vi tar ett omtag kring företagets kulturarbete samt utveckling av ledarskapet inom bolaget. Utöver det stöttar jag just nu en VD för ett företag i stark tillväxt i frågor som rör personal och organisation. Det är med andra ord ett starkt fokus på utvecklingsinriktade uppdrag just nu vilket jag tycker är otroligt stimulerande efter en vår och sommar i omstrukturering- och neddragningens tecken.

Vad är det mest spännande inom HR enligt dig?

Det mest spännande just nu är att så många av våra kunder återigen jobbar med utveckling av sina respektive företag och organisationer. Pandemin är inte på något sätt över, men fler och fler inser att de måste ”sadla medan de rider” där många företag nu ställer om sin verksamhet till ett nytt normalläge, framförallt i frågor som rör organisation och kompetens. Många företag befann sig redan innan pandemin i behov av förändring eller omstrukturering och dessa företag har under rådande omständigheter sett sig tvungna att kraftigt accelerera sin omställningstakt.

Vad är det bästa med att jobba på Sweden HR Group?

Jag och mina kollegor på Sweden HR Group är väldigt väl rustade att vara ett professionellt HR stöd till befintliga och nya kunder som genomgår någon form av transformation, om det så handlar om att växla upp, växla ner eller växla om. Jag tycker också det är en förmån att få driva Sweden HR Group tillsammans med alla mina engagerade och erfarna konsultkollegor – vi får förändring att hända!

Behöver du genomföra en förändring i din organisation och vill ha rådgivning?
Kontakta oss här!