Vi på Sweden HR group är glada och stolta över att presentera resultatet från årets kundundersökning. Resultatet visar inte bara på en enastående kundnöjdhet utan också på ett gott samarbete och kommunikation. Nedan presenteras årets kundundersökning närmare.

NPS score 2023

Utmärkt NPS-resultat:

Vår årliga kundundersökning syftar till att förstå hur vi ska utveckla och förbättra vårt samarbete och leverans till våra kunder. Årets resultat visar en imponerande NPS (Net Promoter Score) på 74. Självklart är vi stolta över detta resultat eftersom det visar att våra kunder är mycket nöjda med vårt arbete.

 

Ett gott samarbetet med våra kunder:

En central del i vår kundundersökning är att mäta hur våra kunder upplever samarbetet med oss på Sweden HR group. Resultatet talar för sig självt: på frågan ”Hur väl tycker du att samarbetet och kommunikationen med Sweden HR group fungerar/har fungerat?” har vi erhållit ett fantastiskt snittbetyg på 4,96 av 5 möjliga.

 

Våra kunders perspektiv på framgångsfaktorer:

Vad är det då som gör samarbetet med oss på Sweden HR group så framgångsrikt? Svaren från kundundersökningen ger oss en insikt i flera av de nyckelfaktorer som gör oss till en pålitlig partner. Här är några av de kommentarer vi fick från våra kunder:

 

”Professionella, kunniga, utmanande, lätta att arbeta med, roliga att arbeta med”

”Kompetenta och trevliga konsulter”

”Lyhörda för behov, tänker, utmanar och kommer med förslag på lösning”

”Tydligt, snabbt, hög kompetens”

”Professionellt, bra kompetens och enkelt att skala upp och ner efter behov”

”Mångfacetterade, proffsiga”

”Snabb återkoppling från kunniga personer”

 

Vi är otroligt stolta över denna feedback från våra kunder! Framför allt eftersom det framhäver vår förmåga att snabbt förstå våra kunders behov och leverera med rätt expertis och kompetens.

Önskar du att outsourca din HR-funktion eller behöver du stöd i ett pågående projekt? 

Varmt välkommen att kontakta oss på 073-519 59 01 så bokar vi upp ett möte för att lyssna in era behov. Läs mer om hur vi jobbar här.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser.

Vi skräddarsyr vårt tillvägagångssätt efter dina unika behov och affärsfas och har flexibiliteten att snabbt skala upp eller ner när det behövs.

Vi arbetar i team, vilket ger våra kunder fördelarna med att ha en hel HR/People & Culture-avdelning till sitt förfogande – oavsett uppdragets storlek. Vår omfattande expertis och erfarenhet säkerställer att vi alltid fokuserar på affärsnyttan av de tjänster vi levererar.

Som kund hos oss får du en stärkt organisation.