Varmt välkommen önskar vi vår nya kollega Frida Wallentin. Frida kommer att arbeta som HR-konsult i vårt interna team med våra befintliga och kommande kunder.

swedenhrgroup_frida wallentin

Lär känna Frida:

Vad gjorde du innan Sweden HR group?

Jag har tidigare arbetat med HR inom framför allt IT-branschen. Senast kommer jag från Citerus som är ett litet värderingsstyrt bolag med konsulter inom Agil Coachning och mjukvaruutveckling.

 

Vad fick dig att söka till Sweden HR group?

Det som framför allt lockade mig med Sweden HR group är att vi arbetar med affärsnära HR och teambaserat. Jag tycker konsultrollen är så rolig och att få lyxen att göra det tillsammans med andra kunniga kollegor kändes helt rätt.

 

Finns det ett specifikt område inom HR som du är mer intresserad av?

Agilt och HR ligger mig varmt om hjärtat. Jag har ett stort intresse för hur vi kan skapa strukturer som gör att vi får högpresterande team och organisationer som mår bra. För mig så är det agila mindsetet en väldigt stor möjliggörare till detta och därför har det blivit lite av mitt specialområde.

 

Vad är ditt bästa sätt för att skapa agila arbetssätt i organisationer?

Våga testa och börja litet – det är mina bästa tips! Börja med att fundera på vilken effekt ni vill uppnå och om det agila verkligen är rätt sätt att nå dit.

Vill du outsourca din HR-funktion, behöver kompletterande kompetens och/eller resurser till ditt befintliga HR-team eller behöver stöd i ett strategiskt projekt? Vi skräddarsyr alltid en lösning efter behov.

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 073-519 59 01 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.