Vad händer på Klarna egentligen - och vad innebär Unionens varsel om strejk?

I det här väldigt aktuella poddavsnittet reder vi ut och förklarar alla begrepp och definitioner som det pratas mycket om bland annat i media just nu.

 

Nanette, Karolina och Göran dyker djupt ner i denna aktuella diskussion och analyserar detaljerat vad en strejk kan innebära för både företaget och de anställda. De förklarar viktiga begrepp som varsel och strejkbrytare, och utforskar de arbetsrättsliga implikationerna av sympatiåtgärder, blockader och bojkotter.

Behöver du arbetsrättsligt stöd?

Vi är här för att bistå dig med vår kompetens och erfarenhet inom arbetsrätt. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan skräddarsy vårt stöd efter ditt företags specifika behov. Lämna gärna dina kontaktuppgifter nedan, så återkommer vi till dig inom 24 timmar.

    Om Sweden HR group

    Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser.

    Vi skräddarsyr vårt tillvägagångssätt efter dina unika behov och affärsfas och har flexibiliteten att snabbt skala upp eller ner när det behövs.

    Vi arbetar i team, vilket ger våra kunder fördelarna med att ha en hel HR/People & Culture-avdelning till sitt förfogande – oavsett uppdragets storlek. Vår omfattande expertis och erfarenhet säkerställer att vi alltid fokuserar på affärsnyttan av de tjänster vi levererar.

    Som kund hos oss får du en stärkt organisation.