I veckans avsnitt av Sweden HR groups podcast fick vi en intressant lyssnarfråga om arbetsgivaren har rätt att ändra villkor i anställningsavtal. Nanette, Karolina och Göran djupdyker i ämnet och tar upp flera konkreta exempel. Bland annat om det går det att ta bort bonus från medarbetare? Om man kan genomföra lönesänkningar? Eller om det är okej att ta bort eller sänka pensionen? Detta och många fler exempel diskuterar vi i avsnittet. Ett lärorikt avsnitt ni inte vill missa!

Behöver du hjälp att utforma anställningsavtal eller hjälp att ändra ett redan befintligt avtal? Varmt välkomna att kontakta oss. Vi skräddarsyr alltid en lösning efter ert behov.

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 073-545 35 17 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår omfattande expertis och erfarenhet säkerställer att vi alltid fokuserar på affärsnyttan av de tjänster vi levererar. Som kund hos oss får du en stärkt organisation.