Pressmeddelande 2023-01-12

Sweden HR group startades 2012 och är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Våra kunder finns inom en mängd olika branscher, både inom privat och offentlig sektor. Vi erbjuder HR operationellt stöd samt HR strategiska utvecklingsinsatser.

swedenhrgroup_pressmeddelande

Den 1a februari 2023, lämnar grundaren Nanette Brink över VD-rollen till Charlotte Hoflin, som har i uppdrag att utveckla Sweden HR group vidare i en ny expansiv fas.

–Jag hälsar Charlotte varmt välkommen som ny VD för Sweden HR group. Charlottes bakgrund, erfarenhet och personlighet kommer vara starkt bidragande till en fortsatt framgångsrik tillväxtresa för Sweden HR group.

Charlotte Hoflin, utbildad civilekonom, har en lång och gedigen erfarenhet av att driva och genomföra framgångsrika förändrings- och tillväxtresor på ett flertal olika företag. Närmast kommer Charlotte Hoflin från VD-rollen på Poolia Finans AB.

– Sedan jag började på Poolia Finance har mitt ansvar varit att bygga och växa både konsult- och rekryteringsverksamheten inom ekonomiområdet Jag ser nu fram emot att vara en del av Sweden HR group och vidareutveckla affären, säger Charlotte Hoflin.

Nanette Brink kommer arbeta kvar i företaget i en operationell roll och som arbetande styrelseordförande.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Nanette Brink

nanette.brink@swedenhrgroup.se
073-519 59 01

Om Sweden HR group

Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser.

Vi skräddarsyr vårt tillvägagångssätt efter dina unika behov och affärsfas och har flexibiliteten att snabbt skala upp eller ner när det behövs.

Vi arbetar i team, vilket ger våra kunder fördelarna med att ha en hel HR/People & Culture-avdelning till sitt förfogande – oavsett uppdragets storlek. Vår omfattande expertis och erfarenhet säkerställer att vi alltid fokuserar på affärsnyttan av de tjänster vi levererar.

Som kund hos oss får du en stärkt organisation.