I veckans avsnitt får du bland annat höra oss resonera om de arbetsrättsliga aspekterna av prestationsproblem. Hur hanterar man personer som inte presterar och kanske till och med missköter sig? Vad är egentligen skillnad på varning och erinran – och räcker tre varningar för att låta någon gå? Det och mycket mer diskuterar Nanette, Karolina och Göran i veckans avsnitt.

swedenhrgroup_avsnitt 12_podcast

Behöver du kompletterande kompetens och/eller resurser till ditt befintliga HR-team eller hjälp att kompetenssäkra er verksamhet? Varmt välkommen till oss, vi anpassar alltid en lösning efter behov.

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 08 – 400 261 88 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.