I samarbete med Anna Gullstrand från Mentimeter anordnade vi den 2 februari ett inspirerande event på Creative Corner, Space Meetings. Eventet fokuserade på hur man bygger resilienta organisationer. Under dagen delade Anna generöst med sig av Mentimeters effektiva metoder för att höja motivationen och engagemanget inom team. Vi hade också glädjen att erbjuda en interaktiv frågestund, ledd av Anna och vår egen Kristina Mörk, där deltagarna hade möjlighet att ställa frågor och diskutera ämnet djupare.

Föreläsning resilienta organisationer

Ta del av eventet i efterhand

Om du inte hade möjlighet att närvara eller önskar återuppleva dagen erbjuder vi nu möjligheten att ta del av eventet digitalt. På denna sida kan du inte bara få ta del av inspelningen av föreläsningen utan också ladda ner presentationen för att i din egen takt kunna fördjupa dig i ämnet.

För att få tillgång till den inspelade föreläsningen, vänligen fyll i dina uppgifter nedan. Efter att du skickat in formuläret kommer du att hänvisas vidare till den inspelade föreläsningen.

  Är du i behov av HR-relaterat stöd?

  Varmt välkommen att kontakta oss på Sweden HR group för att prata mer om HR och organisationsutveckling. Lämna gärna dina kontaktuppgifter nedan, så återkommer vi till dig inom 24 timmar.

   Om Sweden HR group

   Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser.

   Vi skräddarsyr vårt tillvägagångssätt efter dina unika behov och affärsfas och har flexibiliteten att snabbt skala upp eller ner när det behövs.

   Vi arbetar i team, vilket ger våra kunder fördelarna med att ha en hel HR/People & Culture-avdelning till sitt förfogande – oavsett uppdragets storlek. Vår omfattande expertis och erfarenhet säkerställer att vi alltid fokuserar på affärsnyttan av de tjänster vi levererar.

   Som kund hos oss får du en stärkt organisation.