Varmt välkommen önskar vi vår nya kollega Emma Ekelund. Emma kommer att jobba som HR konsult i vårt interna team med våra befintliga och kommande kunder.

Emma kommer senast från Martin & Servera och har jobbat brett med operationellt HR arbete & chefstöd och började hos oss i oktober. Hon har redan börjat arbeta för ett flertal kunder med fokus på det operativa HR-frågorna tillsammans med vårt interna konsultteam.

swedenhrgroup_kollega_EMMA

Lär känna Emma närmre

Vad har du gjort innan du kom till Sweden HR group?

Jag har en kandidat i HR med inriktning arbetsrätt och har innan detta arbetat brett med rekrytering och HR operationellt arbete, samt chefsstöd hos Martin & Servera, och Åhléns. Nu ser jag fram emot att få vara med och utveckla HR-arbetet hos våra spännande kunder.

Vad fick dig att söka till Sweden HR group?

Det var kombinationen av att få jobba tillsammans med ett team men även få variationen av att stötta våra kunder med HR som fick mig att söka till Sweden HR group. Det kändes spännande att få arbeta med varierande företag som befinner sig i olika faser och branscher. Ett omväxlande arbete på ett företag med en bra företagskultur, helt enkelt. Självklart ville jag vara med när vi skapar framtidens HR!

Varmt välkommen Emma – till Sweden HR group!

Vill du outsourca din HR-funktion, behöver kompletterande kompetens och/eller resurser till ditt befintliga HR-team eller behöver stöd i ett strategiskt projekt? Vi skräddarsyr alltid en lösning efter behov. 

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 08 – 400 261 88 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.