Varmt välkommen Mathilda Welin Brook. Vårt senaste tillskott i vårt interna konsultteam. Mathilda har en bred HR strategisk och operationell bakgrund från många olika branscher – senast från Fenix Outdoor som ”Global Talent & Project Manager”.

Vi är så glada att Mathilda börjat hos oss & ser fram emot det värde hon kommer att skapa både hos oss internt och hos våra kunder. Varmt välkommen!

Hur känns det att äntligen vara på plats?

Det känns så kul! Väldigt fina kollegor och strukturerad onboarding.

Vad fick dig att söka till Sweden HR group?

Jag har länge funderat på om jag ska bli konsult och Sweden HR group har jag hållit koll på. Följt resan och hur man har vuxit – och drogs väldigt mycket till att det här är ett gäng kompetenta kollegor. Det som fick mig att söka till Sweden HR group var just vilka som arbetade här. Jag känner att jag kommer att få utvecklas, och även förhoppningsvis kunna bidra positivt till teamet.

Vad gjorde du innan Sweden HR group?

Innan jag kom till Sweden HR group så har jag egentligen spenderat de senaste tio åren inom HR. Jag har jobbat brett operationellt – och även strategiskt med olika typer av globala initiativ och projekt. Jag har arbetat i mindre organisationer, men även större globala. Nu senast jobbade jag på Fenix Outdoor group, och där jobbade jag i det globala HR-teamet. Bland annat med utrullning av globala HR projekt, sätta kommunikationsplaner osv. Jag jobbade även med hur vi ska utveckla vår talangresa. Framför allt inom rekrytering, men också onboarding.

Vill du outsourca din HR-funktion, behöver kompletterande kompetens och/eller resurser till ditt befintliga HR-team eller behöver stöd i ett strategiskt projekt? Varmt välkommen till oss, vi anpassar alltid en lösning efter behov. 

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 08 – 400 261 88 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.