Äntligen hände det, mellan solglimtar och snöflingor samlade vi några av våra briljanta HR-giggare utomhus, på säkert avstånd för att äntligen träffas och prata om HRs fokus framåt.
Vi hade förmånen att inleda vår lunch med Sveriges HR Förening generalsekreterare och VD Lena Bjurner som tillsammans med Sweden Hr groups grundare och VD Nanette Brink bjöd på spaningar om framtidens HR-behov. Energin flödade och vi pratade bland annat om:
  • Det oersättliga värdet av smalltalk och få hänga med kollegor
  • Att HR behöver utbilda våra chefer & ledare i hybridledarskap
  • Vikten av att skapa en post-corona strategi för våra bolag skräddarsydd för just dom, inte kopiera vad andra gör
  • Att slopa fokus på ”HR-trender” i den allmänna debatten. Det förminskar indirekt värdet av HR-arbetet och kopplar bort arbetet från att vara affärsdrivet.
  • HRs värde under pandemin är att likställa CFOs värde under finanskrisen

Stolta och glada att få ha ett sånt starkt team av HR-giggare. Stort tack för att ni bidrar med er klokskap till varandra och i era uppdrag.

Ni för Sveriges näringsliv framåt!

Vill du outsourca din HR-funktion, anlita en interim HR eller behöver du stöd i ett projekt? Vi skräddarsyr alltid en lösning efter behov. 

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 08 – 400 261 88 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.