Sweden HR Groups VD och grundare, Nanette Brink reflekterade tillsammans med Sveriges HR-förenings generalsekreterare Lena Bjurner om året som passerat och hur det har accelererat omställning och förändringar i organisationer.

Nanette berättar även om vilka frågeställningar som vi ser varit aktuella hos ledningar, chefer och HR-chefer under detta omtumlande år. Nanette och Lena Bjurner diskuterar även effekterna av gigekonomin, vikten av hybridledarskap och att HR:s roll under pandemin som likställs med CFO:s under finanskrisen.

Du kan lyssna på podcasten i din poddapp eller på Sveriges HR-förenings hemsida.

Vill du outsourca din HR-funktion, anlita en interim HR eller behöver du stöd i ett projekt? Vi skräddarsyr alltid en lösning efter ert unika behov.

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 08 – 400 261 88 så bokar vi upp ett möte för att lyssna in era behov.

Sweden HR Group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations- och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.