Sweden HR Group har hjälpt oss att uppdatera vårt arbetsmiljöarbete och gett utmärkt stöd i alla sorters HR-frågor. Sweden HR Group är professionella och personliga och lever sig in i sina kunders behov. Som kund känner man sig prioriterad och viktig!

Anna MånssonÅWL Arkitekter AB

Sweden HR Group ger personlig service. Bland annat genom snabb analys, återkoppling med förslag på åtgärder som gett chefer handledning och support i en bredda av frågeställningar som rör HR. Det finns flera olika specialister att tillgå som alla skapat förtroende. Vi har tillsammans genomfört flera utbildningar och workshop med såväl chefer som ledningsgrupp.

Maria VeerasamyVerkställande Direktör/ CEO Svenskt tenn

Vi arbetar med Sweden HR Group inom två områden. Dels genom adhoc konsultation på specifika projekt. Men även genom full outsourcing av våra HR aktiviteter. Sweden HR Group förser oss med högkvalitetiv service och relevanta råd. Allt på ett väldigt responsivt sätt vilket är mycket uppskattat. Hela spektrat av HR teknikaliteter är tillgängligt inom företaget vilket möjliggör en single point of contact för full kontinuitet av konsultation.

Sébastien ValyCEO, Arval Sweden