”För 10 år sedan hade jag en dröm om att få fler företag att växa och utvecklas med högprofessionellt HR & organisationsexpertis och bidra till HR-utvecklingen i Sverige. Med min erfarenhet som HR-direktör och  ledningsgruppsarbete från flertalet branscher och länder – startade jag Sweden HR Group.

Det bästa med att jobba på Sweden HR Group är att jag idag lever drömmen! Tillsammans med mitt team levererar vi dagligen professionellt HR-stöd till ett flertal namnkunniga bolag i olika branscher. Jag är så stolt över mitt team, som är modiga och aktuella med en framåtlutad syn på HR och organisationsutveckling.”

Nanette BrinkVD & Grundare

”Jag har mångårig erfarenhet från ledande positioner inom Management och Sales inom konsultbranschen med en HR-utbildning i grunden. På Sweden HR group är jag COO och arbetar även med leveransprojekt mot kund.

Den ena dagen är aldrig den andra lik, vi är ständigt i rörelse och utveckling! Detta tillsammans med att dagligen få omges av kompetenta, prestigelösa och trevliga kollegor resulterar i ett unikt positivt och framåtlutat arbetsklimat.”

Tove WestrupCOO

”Jag har varit med på Sweden HR Group från början som bred HR-generalist.

Som konsult har jag jobbat tillsammans med en mängd olika företag genom åren där min styrka framför allt ligger i det operativa HR-arbetet. Jag brinner även för struktur och effektivisering genom digitalisering och processdesign.

Det bästa med att jobba här är möjligheten att få jobba med bolag från olika branscher i olika tillväxtfaser. Att vi sedan gör detta i teaminsatser med mina kollegor som ett HR-team är otroligt givande. Dessutom är det sällan en tråkig stund eftersom det alltid finns tid för skratt!”

Emmy HargneKonsult - HR

”Jag har varit HR-direktör och ledare från ett brett spann av verksamheter i såväl globala som svenska företag med fokus på affärsnära utvecklingsarbete. Mitt fokus är strategiska utvecklingsprojekt, Talent Management och ledarskap.

Uppdragen gör det möjligt att använda hela bredden i min kompetens, från operativ problemlösning till strategisk förmåga. Kulturen på Sweden HR group är extremt professionell och samtidigt väldigt personlig och inkluderande. I teamet har du alltid tillgång till en stor samlad erfarenhet bara ett samtal bort.”

Kristina MörkKonsult - HR & Organisationsutveckling

”Jag har lång och bred HR- ledar- och förändringsledningserfarenhet från olika branscher inom IT, Rekrytering, Finans, Säkerhet, Förlag och har jobbat mycket i internationella företag. Jag är väl förankrad i arbetsrätten och facklig samverkan. Mitt fokus är på chefsstöd, ledarutveckling och utbildning.

Jag får det bästa av två världar på Sweden HR group – att jobba som konsult med varierande och olika typer av uppdrag och projekt och samtidigt får jag hela sammanhanget som en anställning ger, med grymma kollegor att lära av och utvecklas tillsammans med.”

Karolina LiljaKonsult - HR & Organisationsutveckling

”Med gedigen HR-chefsbakgrund från olika branscher bland annat inom Telecom och Skolvärlden med fokus på organisationsutveckling – vet jag att ett gott medarbetarskap leder till sunda och lönsamma organisationer.

Här på Sweden HR group får jag vara med och utveckla våra kunders organisationer och känna att vi verkligen kan bidra tillsammans med mina fantastiskt kompetenta och härliga kollegor. Det gör att jag älskar att gå till jobbet varje dag.”

Sanna SchönwellKonsult - HR & Organisationsutveckling

”Jag är beteendevetare i grunden och har ett stort intresse för organisationsutveckling med HR & kommunikationsperspektivet i fokus. Jag har flerårig erfarenhet av arbete med employer branding & kultur för en mängd olika företag och branscher.

2013-2018 jobbade jag med Nanette och är nu tillbaka efter en tid som HR & kommunikationsansvarig på ett bolag. En boomerang helt enkelt – och det är jättekul.

Idag är jag ansvarig för marknad och kommunikation på SHRG parallellt med att jag driver mitt eget bolag inom inredningsdesign.

Jag älskar att vara med i händelsernas centrum och påverka och det får jag göra på SHRG. Blandningen av den intellektuella höjden och den familjära stämningen gör att jag trivs väldigt bra.”

Emma WincrantzMarknad- & Kommunikationsansvarig

”Med en bakgrund som rekryteringskonsult inom tech med fokus på search och Employer Branding, kändes det roligt att för 2 år sedan få möjlighet att utveckla hela min kompetens inom hela HR-spektrat. Nu på Sweden HR Group jobbar jag med operativt HR-stöd till våra kunder.

Jag ingår i ett omtänksamt, vasst och prestigelöst HR-team, vilket är en ynnest som gör mitt jobb väldigt kul. Vardagen är varierande och jag får kontinuerligt lära mig nya saker och utveckla organisationer tillsammans med våra kunder.”

Emelie EngvallJunior HR-Konsult