Nu söker vi en HR-säljare och en senior HR-konsult. Är det kanske du eller någon du känner? Läs mer om de två tjänsterna här nedan!

Glimrande HR-säljare till Sweden HR Group!

Älskar du HR och brinner för att sälja andras framgångsmöjligheter? Vi söker dig med gedigen och framgångsrik säljkarriär som vill äga, påverka och utveckla hela säljprocessen. Du har ett koppel av nöjda kunder på ledningsnivå inom HR-området bakom dig, och nu längtar du efter att hjälpa fler kunder förverkliga sina mål.

Vi på Sweden HR Group skapar tillväxt och förbättrat resultat för våra kunder genom exempelvis ledarskapsutveckling, organisationsdesign, säkrande av rätt företagskultur samt ledningsgruppsutveckling. Hos oss kan du vara säker på att det du säljer levereras med högsta kvalitet. Vi är personliga, enkla och affärsorienterade experter inom HR, som bara längtar efter att få dig som kollega!

Ansök!

I denna rekrytering samarbetar vi med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka här. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Camilla Jonsson på 08-120 50 430. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Kom du strålande HR-stjärna!

Som senior HR-konsult hos oss får du använda hela din glans. Med ditt strategiska och praktiska spektrum inom HR känner du dig trygg inför alla de utmaningar en organisation kan ha med sitt ledarskap, organisationsstruktur och medarbetarskap. Genom åren har du utvecklat chefer, ledningsgrupper, organisationer – och inte minst dig själv. Nu längtar du efter att ta med dig alla dina tillgångar och flytta till en plats där du får använda det bästa i dig. Där dina kollegor vet precis vad du pratar om och där bredden på uppdrag och kunder utmanar dig på nytt.

Vi på Sweden HR Group är personliga, enkla och affärsorienterade experter inom HR som bara längtar efter att få dig som kollega!

Ansök!

I denna rekrytering samarbetar vi med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka här. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Följ oss på LinkedIn för att hålla koll på nya tjänster!