Varmt välkommen önskar vi vår nya kollega Lisa Clemensson. Lisa kommer att arbeta som HR-konsult i vårt interna team med våra befintliga och kommande kunder.

Lär känna Lisa närmre

Vad har du gjort innan du kom till Sweden HR group? 

Jag har sedan jag tog min masterexamen i Human Resource Management arbetat operativt och brett med HR, både som HR- och chefstöd inhouse och som konsult, vilket har bidragit till att jag fått inblick och erfarenhet inom många olika typer av verksamheter och branscher. Ett stort intresse och nyfikenhet hos mig ligger i hur HR-funktioner kan digitaliseras och effektiviseras med hjälp utav HR-data.

Vad fick dig att söka till Sweden HR group? 

Jag valde att börja på Sweden HR group eftersom jag vill arbeta med professionellt HR stöd och hjälpa företag att vidareutveckla sina processer inom HR. Som konsult får jag dessutom ynnesten av att ha ett väldigt omväxlande arbete, där ingen dag är den andra lik, samtidigt som jag får ingå i ett superhärligt och vasst team!

Varmt välkommen Lisa – till Sweden HR group.

Vill du outsourca din HR-funktion, behöver kompletterande kompetens och/eller resurser till ditt befintliga HR-team eller behöver stöd i ett strategiskt projekt? Vi skräddarsyr alltid en lösning efter behov. 

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 08 – 400 261 88 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.