Varmt välkommen önskar vi vår nya kollega Erica Wärme som stärker upp sälj och marknadsteamet som koordinator.

swedenhrgroup_kollega_erica

Lär känna Erica närmre

Vad har du gjort innan du kom till Sweden HR group? 

Jag kommer direkt från universitetet och har en civilekonomexamen med inriktning marknadsföring. Förutom detta har jag även pluggat media- och kommunikationsvetenskap.

Jag har ett stort intresse för ledarskap och har varit tränare i cheerleading sedan tio år tillbaka, vilket gör det extra roligt att arbeta i en organisation där ledarskap är en stor del av vardagen. Förutom att vara tränare har jag arbetat i olika säljroller i olika branscher.

 

Vad drivs du av? 

Kort och gott drivs jag av resultat och att få vara kreativ. Att få se någonting växa till framgång och vara en del av den resan tycker jag är fantastiskt. Sweden HR group är ett team med mycket kompetens och engagemang – och det ska bli spännande att få vara med på den här resan och nå resultat tillsammans.  

 

Varmt välkommen Erica!

Vill du outsourca din HR-funktion, behöver kompletterande kompetens och/eller resurser till ditt befintliga HR-team eller behöver stöd i ett strategiskt projekt? Vi skräddarsyr alltid en lösning efter behov. 

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 08 – 400 261 88 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.