Varmt välkommen önskar vi vår nya kollega Elizabeth Hartman. Elizabeth kommer att arbeta som HR-konsult i vårt interna team med våra befintliga och kommande kunder.

swedenhrgroup_elizabeth hartman

Lär känna Elizabeth:

Vad gjorde du innan Sweden HR group?

Innan jag kom till Sweden HR group jobbade jag som People Operations hos Schibsted där jag stöttade chefer och anställda i olika processer.

Vad fick dig att söka till Sweden HR group?

Jag ville utvecklas i min roll som HR – och Sweden HR group kändes som ett självklart val med sin breda kompetens, engagerade medarbetare och mångårig erfarenhet.

Vad är det mest spännande inom HR enligt dig?

Jag tycker det mest spännande med HR är att få vara med och skapa rätt förutsättningar för människor och organisationer att utvecklas och växa!

Vad är ditt bästa tips för att bli en attraktiv arbetsgivare?

Mitt bästa tips är att skapa en känsla av tillhörighet till verksamheten, genom engagerade ledare, trevlig arbetsmiljö och utrymme för anställda att påverka sitt arbete.

Vill du outsourca din HR-funktion, behöver kompletterande kompetens och/eller resurser till ditt befintliga HR-team eller behöver stöd i ett strategiskt projekt? Vi skräddarsyr alltid en lösning efter behov.

Läs mer om hur vi jobbar här eller ring oss på 073-519 59 01 så bokar vi upp ett möte att lyssna in era behov.

Om Sweden HR group

Sweden HR group är ett konsultföretag som erbjuder den mest flexibla och moderna lösningen på alla era organisations och HR-relaterade områden, från strategi till praktiskt genomförande.

Vi skräddarsyr upplägg efter ert unika behov och har flexibiliteten att snabbt kunna skala upp eller ner i tid när behoven ändras.

Vi arbetar i team vilket ger våra kunder funktionen av en hel HR-avdelning – oavsett uppdragets storlek.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet (från linjen och som konsulter) säkrar att vi alltid har fokus på affärsnyttan av det vi levererar. Hos oss får våra kunder helt enkelt den mest flexibla och moderna HR-lösningen. Vi kallar det framtidens HR.