Har du någonsin funderat över vilka rättigheter och skyldigheter som gäller för dem som slår larm om missförhållanden inom organisationer? Är du redo att testa dina kunskaper och ta reda på hur mycket du faktiskt vet om visselblåsarlagen? Då har vi utmaningen för dig! Klicka på ”Starta quizet” nedan och sätt dina kunskaper på prov.

Behöver du hjälp att implementera en visselblåsarfunktion?

Vår heltäckande lösning för visselblåsarfunktion inkluderar system, experter och ärendehantering – allt samlat på ett ställe.

Vill du veta mer om visselblåsarlagen?

Varmt välkommen att kontakta oss på Sweden HR group för att diskutera mer om visselblåsarlagen. Lämna gärna dina kontaktuppgifter nedan, så återkommer vi till dig inom 24 timmar.

    Om Sweden HR group

    Sweden HR group är en konsultbyrå specialiserad på HR/People & Culture. Resultatet av vår leverans är alltid en förflyttning där affären står i ständig fokus. Genom projekt och löpande leverans, utvecklar vi och stärker allt från ledare och medarbetare, till processer, strukturer och kompetenser.

    Vi skräddarsyr vårt tillvägagångssätt efter dina unika behov och affärsfas och har flexibiliteten att snabbt skala upp eller ner när det behövs.

    Vi arbetar i team, vilket ger våra kunder fördelarna med att ha en hel HR/People & Culture-avdelning till sitt förfogande – oavsett uppdragets storlek. Vår omfattande expertis och erfarenhet säkerställer att vi alltid fokuserar på affärsnyttan av de tjänster vi levererar.

    Som kund hos oss får du en stärkt organisation.