Sweden HR group hjälper SCB att stärka sitt arbetsgivarvarumärke

februari 22, 2016

Sweden HR group har fått ett uppdrag för Statistiska centralbyrån.

”Vi är väldigt stolta och glada över förtroendet som vi fått och ser fram emot samarbetet med SCB (Statistika centralbyrån). De har idag identifierat ett behov av att stärka sin position som arbetsgivare ytterligare för att kunna fortsätta producera objektiv och tillförlitlig statistik för beslutsfattande, debatt och forskning.”

”Vid projektets slut kommer SCB att ha en Employer Branding-strategi som stöttar myndighetens övergripande verksamhetsmål, en kommunikationsplattform med riktlinjer om hur de ska kommunicera som arbetsgivare, internt och externt. En tydlig och enkel aktivitetsplan att jobba med framgent och ett utbildat team som långsiktigt kan hålla i och leda arbetet med hur SCB ska attrahera och behålla rätt medarbetare.” Det säger Cecilia Nyblom som är employer branding specialist och projektledare på Sweden HR Group.

VILL DU HA HJÄLP MED ATT TA FRAM OCH IMPLEMENTERA ER EMPLOYER BRANDING-STRATEGI?

Emma och Cecilia hjälper dagligen företag med att ta fram och implementera sin Employer Branding-strategi som stöttar företagets eller organisationens affärsplan, dessutom utbildar- och föreläser de i ämnet.

Boka ett möte

Vill du veta mer eller är i behov av HR-stöd? Vi skräddarsyr ett upplägg utifrån era affärsbehov och vilken fas ni befinner er i. Kontakta oss här