Hur kan vi bli en mer attraktiv arbetsgivare? Sweden HR group lanserar en digital kurs om Employer Branding

mars 29, 2016

Sweden HR group är stolta över att lansera en kostnadsfri digital kurs om Employer Branding som riktar sig till dig som är VD eller HR-chef och är intresserad av att fördjupa dina kunskaper i ämnet. Våra experter Emma Wincrantz och Cecilia Nyblom ger svar på frågor som de möter dagligen i sitt arbete.

Anmäl dig till kursen

I denna kurs har vi samlat några av de vanligaste frågorna som berör att vara en attraktiv arbetsgivare. Frågor som vi regelbundet får i våra roller som Employer Branding och Talent Management-experter (på svenska innebär det att vi arbetar med vi att stärka arbetsgivarvarumärken och strategisk kompetensförsörjning). Vi delar med oss av våra rekommendationer med förhoppning att ni ska få både nya kunskaper och tips för att kunna utveckla ert arbete och förhoppningsvis bekräftelse att ni är på rätt väg.

Det här är exempel på frågor vi får varje dag från VD:ar och HR-direktörer oavsett bransch, storlek och varumärkeskännedom:

”Hur gör vi för att bli en mer attraktiv arbetsgivare?”

”Hur gör vi för att de bästa personerna för vår verksamhet ska vilja börja jobba hos oss?”

”Hur gör vi för att längre behålla rätt personer hos oss?”

Utmaningen är stor, att säkerställa att ha rätt kompetens på plats som kommer till sin fulla potential för att nå sina affärsmål. Det kräver att företag och organisationer jobbar långsiktigt och kontinuerligt med att behålla rätt och att attrahera nya medarbetare. Förståelsen för att detta är affärskritiskt har ökat markant bland VD:ar och HR-direktörer.

Många skjuter på detta arbete på grund av tid, resurs eller kompetensbrist. Eftersom vår kurs är gratis och kommer i små dagliga portioner kan du komma igång med employer branding arbetet även om det just nu varken skulle finnas så mycket tid eller pengar till det.

I kursen svarar vi på frågorna ovan och många fler, och vi hoppas att ni vill följa med oss på denna resa genom att anmäla er till kursen.

Emma Wincrantz & Cecilia Nyblom

Vill du veta mer eller är i behov av HR-stöd? Vi skräddarsyr ett upplägg utifrån era affärsbehov och vilken fas ni befinner er i. Kontakta oss här